Únorové okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Veganský hruškový štrůdl s ořechy z pivního těsta (alergen: 1, 8) 40,-
Veganský bezlepkový cheesecake s pařížským krémem (alergen: 6, 8) 70,-
Pondělí
polévka – bramboračka s medvědím česnekem (B)
hlavní A – zelenina s fazolemi na kari a kokosovém mléce s rýží (B)
hlavní B – pohanka s dýní, olivovým olejem, ořechy a rukolou (B)
Úterý
polévka – mrkvová krémová (B)
hlavní A – smažené houbové kuličky s rajskou omáčkou + kolínka
hlavní B – hrachová kaše s restovanou zeleninou a bezlepkovým chlebem (B)
Středa
polévka – pestrý zeleninový krém (B)
hlavní A – palačinky s červenočočkovou směsí se zeleninou
hlavní B – zapečené brambory s květákem, kurkumou a černou solí (B)
Čtvrtek
polévka – zeleninová s rýžovými nudlemi (B)
hlavní A – smažené cizrnové karbanátky se šťouchanými brambory s dýní (B)
hlavní B – těstoviny s fazolkami, rajčaty a bazalkou
Pátek
polévka – rajčatový krém (B)
hlavní A – halušky se zelím a uzeným tofu
hlavní B – zapečená rýže se žampiony na víně a bylinkách (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.