Lednové opět okénkové menu
Dezerty po celý týden:
Bezlepkové anasové brownies s čokoládou (bez alergenů)
Tofu borůvkový cheesecake (al. 1, 6)
Pondělí
polévka – květáková s kurkumou a černou solí (B)
hlavní A – dýňové rizoto na víně sypané ořechy (B)
hlavní B – hrachová kaše s restovanou mrkví, sezamem a naším pečivem (B)
Úterý
polévka – zeleninový krém (B)
hlavní A – lasagne s fazolemi, kukuřicí a rajčatovou omáčkou
hlavní B – pohankový kopeček s hlívou a kyselím zelím (B)
Středa
polévka – vývar se skleněnými nudlemi (B)
hlavní A – čočkové válečky s petrželkou a šťouchanými brambory (B)
hlavní B – zelenina na kari a kokosovém mléce s hráškovým kuskusem
Čtvrtek
polévka – dýňový krém s cizrnou (B)
hlavní A – špaldové rizoto s pečenou červenou řepou, vlašskými ořechy a rukolou
hlavní B – kočičí tanec (B) (pečené brambory s červeným zelím a špetkou chilli)
Pátek
polévka – bramborová s lahůdkovým droždím (B)
hlavní A – smažené zeleninové kuličky s těstovinami a pikantní omáčkou
hlavní B – koložvárské zelí se sójovým masem (B)
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.