Zářijové menu
Pondělí
polévka – podzimní krém (B)
hlavní A – žampionové rizoto na víně a bylinkách (B)
hlavní B – americké brambory s hráškovým pyré s mátou (B)
pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)
Úterý
polévka – fazolková zeleninová (B)
hlavní A – zeleninové kari s květákem na kokosovém mléce + rýže (B)
hlavní B – lasagne se špenátem a fazolemi
pravidelná nabídka – sezónní brownies (B)
Středa
polévka – hlívová dršťková (B)
hlavní A – noky se zelím a zelím (s dýňovým a z červeného zelí)
hlavní B – plněná zapečená cuketa s fazolemi, pohankou a dipem (B)
pravidelná nabídka – kváskový chléb
Čtvrtek
polévka – pestrá bramborová (B)
hlavní A – špagety se špagetovou dýní s medvědím česnekem a rajčaty
hlavní B – cizrnový hummus s naším pečivem, mrkví a řapíkatým celerem (B)
pravidelná nabídka – celozrnný frgál
Pátek
polévka – dýňový krém s praženými semínky (B)
hlavní A – zelné karbanátky s tofu a s bramborovým salátem (B)
hlavní B – plněné burrito se zeleninou, kuskusem a pikantním dipem
pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.