Druhé březnové menu houbové
Pondělí
snídaně – žampionový koláč
polévka – pikantní zimní krémová (B)
hlavní A – americké brambory s pestrým zeleninovým kotlíkem (B)
hlavní B – teplý čočkový salát se zeleninou, kyselými okurkami a bulgurem
pravidelná nabídka – bezlepkový chléb (B)
Úterý
snídaně – obrácený broskvový koláč
polévka – frankfurtská se sójovým párkem (B)
hlavní A – špagety s dušeným špenátem, kukuřicí a cizrnou
hlavní B – zapečená pohanka se semínky, hlívou a zeleninou (B)
pravidelná nabídka – celozrnný frgál
Středa
snídaně – celozrnná kapsa se zeleninou a hříbky
polévka – pórková s opraženými semínky (B)
hlavní A – hráškové rizoto s olivovým olejem, sypané veganským sýrem (B)
hlavní B – halušky se zelím z červené řepy a cibulkou
pravidelná nabídka – kváskový chléb
Čtvrtek
snídaně – piňakoláda řez s rumem
polévka – vývar s quinoou (B)
hlavní A – fazolové karbanátky s brambory a hořčicí (B)
hlavní B – pikantní rýžové nudle s houbami, zeleninou a arašídy (B)
pravidelná nabídka – březnová sladká specialita – krtkův dort (B)
Pátek
snídaně – celozrnný závin se špenátem a dýní
polévka – kulajda s hříbky a brambory (B)
hlavní A – dušená zelenina ve sweet chilli omáčce + tortilla chipsy + velký salát
hlavní B – zapečená polenta s květákem+tofu na kari a černé soli (B)
pravidelná nabídka – 50% sleva na nabídku ve vitríně od 11h
Pozn. B = BEZ LEPKU, R = RAW. Menu se může měnit podle dostupnosti surovin.